Tvrtke partneri

partner  na području Zagreba, središnje Hrvatske i Dalmacije


partner na području Slavonije i Baranje

Besprekidno napajanje

socomec_critical-powerOsiguravanje kvalitetnog napajanja za kritične aplikacije.

Zahvaljujući širokom spektru proizvoda, rješenja i usluga koji neprestan raste, Socomec je stručnjak za tri osnovne tehnologije koje omogućuju dostupnost napajanja kritičnih objekata, kao primjerice:

  • sustavi besprekidnog napajanja (UPS) koji pružaju kvalitetnu opskrbu energijom te ne rade velika izobličenja i smetnje mreži na kojoj se nalaze
  • prijelaz s lako dostupnih izvora energije na operativni rezervni sustav
  • stalno praćenje električnih postrojenja kako bi se spriječili kvarovi i smanjili operativni gubitci

 

Oštećenja opreme ili gubitak podataka može ozbiljno naštetiti Vašem poslovanju, bez obzira radite li u velikoj kompaniji ili iz kućnog ureda. Štoviše, umrežavanje je postalo sve učestalije te je izuzetno važno imati pametna rješenje zaštite. Kako bi se ispunili Vaši zahtjevi, Karpa nudi veliki izbor Socomec UPS sustava, premosnih sustava i ispravljača. Socomec sustavi sposobni su ispuniti specifične zahtjeve raznih informatičkih i telekom aplikacija.

socomec_critical-power-01

Porast zahtjeva za spremanje i obradu podataka, pojava umrežavanja te potreba za smanjenjem troškova, traži pronalazak rješenja koja jamče dostupnost energije uz što manji mogući utjecaj na okoliš. Kako svjetski predvodnik u izradi naprednih rješenja opskrbe energijom, Socomec nudi inovativna rješenja koja Vam omogućuju dostizanje tih ciljeva.

socomec_critical-power-02

Za mnoge proizvodne industrije, stalna i kvalitetna opskrba energijom od vitalne su važnosti za produktivnost i zaštitu opreme i zaposlenika. Socomec rješenja štite Vaše osnovne aplikacije, kao što su programski i industrijski procesi, obrada osjetljivih podataka, osvjetljenje u slučaju nužde te vatrogasni sustavi pa čak i sustavi kontrole energije i nadzora. Socomec sustavi su kompatibilni s brojnim operativnim uvjetima te su stvoreni da traju, čak i u zahtjevnim industrijskim okruženjima.

socomec_critical-power-03

Opskrba električnom energijom često je pod utjecajem mrežnih izobličenja zbog različitih intenziteta rada (primjerice nelinearna opterećenja itd.). No neke funkcije mogu raditi samo uz kvalitetnu opskrbu energije. Prepoznat kao globalni specijalist, Socomec je razvio nagrađivani spektar kompaktnih, cjelovitih i inovativnih rješenja. Primjerice, kako bi omogućili dostupnost kapaciteta baterije, nudimo autonomni sustav koji neprestano motri njihov rad, tako pojednostavljujući servisne procedure i produžujući životni vijek.

socomec_critical-power-04

Za potpuno sigurnu i dostupnu opskrbu energijom, kvaliteta servisnih usluga važna je kao i kvaliteta proizvoda. Naši timovi inženjera i tehničara stalno su dostupni za konzultacije i pomoć na Vašim projektima, od faze dizajniranja preko implementacije, tako Vam donoseći specijalističko znanje proizvođača. Naše prisustvo na svjetskom i europskom tržištu jamči Vam podršku na svim lokacijama.

socomec_critical-power-05

partner  na području Zagreba, središnje Hrvatske i Dalmacije


partner na području Slavonije i Baranje

Menu Title