Tvrtke partneri

partner  na području Zagreba, središnje Hrvatske i Dalmacije


partner na području Slavonije i Baranje

Sirena – Uvod

sirena_uvodnaSIRENA već 30 godina uspješno i izuzetno profesionalno proizvodi audio i video signalne uređaje. Upravo je ova usmjerenost prema polju signalizacije proslavila SIRENA-u diljem svijeta.

Na području od otprilike 27.000 metara kvadratnih, SIRENA proizvodi oko 2 milijuna audio-video uređaja upozorenja na godinu. Navedeni uređaji opskrbljuju sve važne sektore tržišta: industrijski i auto-moto sektor.

Industrijski sektor uključuje: automatizaciju, robotiku, kontrolne panele, sigurnosne i opasne zone kao i sustave upozorenja i evakuacije.

Auto-moto sektor odnosi se na signalizaciju vozila, dakle ugradnju u: bagere, poljoprivredne i građevinske strojeve te u vozila hitne pomoći i slična vozila hitnih službi.

Dva potpuno različita svijeta sa zajedničkom potrebom za uređajima za signalizaciju.

Posebno za potrebe različitih industrija, SIRENA je u svom centru za istraživanje i razvoj, razvila proizvode koji zadovoljavaju sve zvučne, vizualne i kombinirane zahtjeve signalizacije u različitim aplikacijama. Napredne tehnologije koriste se zajedno s najsuvremenijom generacijom LED svjetala, posebice u sektoru automatizacije i kontrolnih panela.

SIRENA je 2008. godine potvrdila svoju vodeću poziciju među najvažnijim međunarodnim proizvođačima, predstavljajući vrhunsku seriju LED tornjeva TWS , MINI TWS-BABY, TWS-MICRO i TWS-NANO serije.

SIRENA zapošljava 200 djelatnika, surađuje sa 14 agencija u Italiji te ima preko 1200 distributera u 65 zemalja diljem svijeta.

Tvrtka Karpa u svojoj ponudi ima cjelokupni asortiman proizvoda namijenjenih industriji.

 

sirena_logo2

partner  na području Zagreba, središnje Hrvatske i Dalmacije


partner na području Slavonije i Baranje

Menu Title