Tvrtke partneri

partner  na području Zagreba, središnje Hrvatske i Dalmacije


partner na području Slavonije i Baranje

O nama

Karpa d.o.o. osnovana je 1989. godine.  Osnovna djelatnost tvrtke je distribucija elektro opreme renomiranih svjetskih proizvođača kao što su Schneider Electric, Rittal, Phoenix Contact, Socomec, Erico, Pizzato Electrica, Vishay i drugi.

Tvrtka djeluje unutar grupacije obuhvaćene oko tvrtke Nable plus d.o.o.

karpa-smallPored gore navedene distribucije elektro opreme pružamo i tehničku podršku pri odabiru opreme, usluge proizvodnje gotovih namjenskih razvodnih i upravljačkih ormara sa pratećom tehničkom dokumentacijom, kao i usluge projektiranja SN i NN razvoda te sustava upravljanja i automatizacije.

Zajedno s mrežom partnera u mogućnosti smo odraditi i kompleksne sustave na području energetike te nadzorno upravljačke sustave u energetskom, industrijskom i infrastrukturnom tržišnom segmentu. Posebna pažnja posvećuje se upravo većim projektima i to od faze idejnog projekta pa sve do konačne realizacije.

Karpa d.o.o. gradi svoj uspjeh na odgovornosti, poštovanju i odlučnosti. Svjesni smo kako je naš uspjeh ovisan o uspjehu naših klijenata te nam je osnovni cilj ispuniti njihove potrebe i pružiti im kvalitetnu i svestranu podršku te prava rješenja za njihovo povećanje operativne učinkovitosti i pouzdanosti uz istodobno smanjenje troška energije te negativnog utjecaja na okoliš. Želimo svojim primjerom poticati okolinu na inovacije i visoke zahtjeve kvalitete. Cilj nam je stvoriti kvalitetnu i inovativnu okolinu, dinamičnu i poticajnu atmosferu u kojoj vrijedni i talentirani pojedinci mogu dati svoj maksimum te tako djelovati na širem području.

Energija je središte našeg djelovanja. Stoga smo svjesni njene vrijednosti i potrebe za njenim učinkovitim i održivim načinom proizvodnje i potrošnje. Zato sve naše aktivnosti odrađujemo na održiv način, uz smanjivanje negativnog utjecaja na okoliš.


OSNOVNI PODACI

Karpa d.o.o.
Za proizvodnju i trgovinu
elektrotehničkim proizvodima

Vitasovićeva 1a, Pula
Hrvatska
OIB: 13950632173

Tel: +385 (0) 52/543-667
Fax: +385 (0) 52/388-858

karpa@karpa.hr
www.karpa.hr

Društvo je upisano u sudski registar Trgovačkog suda u Pazinu pod brojem (MBS) 040138966.
Temeljni kapital društva iznosi 50.000,00 kn i uplaćen je u cijelosti.
Članovi Uprave Željko Pintarić i N. Matejević zastupaju društvo pojedinačno i samostalno.
VAT No. HR13950632173. IBAN: HR6024840081101845258 kod Raiffeisenbank d.d.

 

partner  na području Zagreba, središnje Hrvatske i Dalmacije


partner na području Slavonije i Baranje

Menu Title